اطلاعیه زمان، مکان و نحوه ثبت نام  پذیرفته ‏شدگان نهایی دوره کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشگاه شمال

ضمن تبریک بابت قبولی در دانشگاه شمال به اطلاع می‌رساند فرآیند ثبت‌نام طبق زمان بندی زیر انجام خواهد شد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت‌نام:

ثبت نام:

برای انجام ثبت نام لازم است دانشجویان با به همراه داشتن مدارک تعیین شده در جدول بالا
به طبقه همکف دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شمال مراجعه نمایند..

دانشجوی گرامی جهت درخواست تائیدیه تحصیلی به سامانه تائیدیه تحصیلی مدارک آموزش وپرورش به نشانی: emt.medu.ir مراجعه نموده وپس از تکمیل اطلاعات هویتی وتحصیلی نسبت به ثبت نهائی درخواست تائیدیه تحصیلی ودریافت کدپیگیری اقدام و  نهایتاً رسید درخواست تائیدیه تحصیلی را به کارشناس ثبت نام رشته مربوطه تحویل نمایند.

دانشجویان پسر لازم است برای اخذ مجوز نظام وظیفه به دو روش زیر اقدام نموده و فایل تاییدیه انجام این فرآیند را در هنگام ثبت نام به همراه داشته باشند.

• روش ۱: مراجعه داوطلب به سایت sakha.epolice.ir ، ثبت نام در سایت، منوی وظیفه عمومی، بخش درخواست معافیت تحصیلی داخلی
  • روش ۲: مراجعه داوطلب به مراکز پلیس ۱۰+ به همراه کارت ملی، شناسنامه و آخرین مدرک تحصیلی
    (آدرس مرکز پیشنهادی پلیس ۱۰+ : آمل- میدان ۱۷ شهریور – ابتدای خیابان طالب آملی – دریا ۴)

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی