قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه شمال، در مقطع کاردانی پیوسته

ضمن تبریک بابت قبولی در دانشگاه شمال به اطلاع می رساند فرآیند ثبت نام به دو شکل حضوری و اینترنتی در تاریخ های ۱۷ و ۱۸ ام مهرماه انجام خواهد شد. مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در جدول زیر درج شده است.

نظام جدید ۳-۳-۶:
عنوان مدارک مورد نیازتعداد کپی‌های مورد نیاز
۱٫ اصل شناسنامه عکس‌دار وفتوکپی از تمام صفحات آن۲
۲٫ اصل کارت ملی ۲
۳٫ شش قطعه عکس ۴ × ۳ پشت نویسی شده
۴٫ اصل گواهینامه یا گواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه دوم مرتبط با رشته قبولی ۲
۵٫ اصل ریز نمرات دوره متوسطه دوم ۱
۶٫ رسید درخواست تائیدیه تحصیلی دیپلم که از سامانه تائیدیه مدارک تحصیلی emt.medu.irدرخواست شد است
نظام سالی واحدی-ترمی واحدی:
عنوان مدارک مورد نیازتعداد کپی‌های مورد نیاز
۱٫ اصل شناسنامه عکس‌دار و فتوکپی از تمام صفحات آن۲
۲٫ اصل کارت ملی۲
۳٫ شش قطعه عکس ۴ × ۳
۳٫ اصل گواهینامه یا گواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه مرتبط با رشته قبولی۲
۴٫ اصل ریزنمرات دوره سه ساله متوسطه۱
۵٫ رسید درخواست تائیدیه تحصیلی دیپلم که از سامانه تائیدیه مدارک تحصیلی emt.medu.irدرخواست شد است

ثبت نام اینترنتی:

فایل راهنمای ثبت نام اینترنتی پیوست این اطلاعیه می باشد. پس از تکمیل فرآیند ثبت نام اینترنتی و اخذ شماره دانشجویی لازم است با ورود به سامانه خدمات آموزشی دانشگاه شمال به آدرس edu.shomal.ac.ir با شماره دانشجویی به عنوان کد کاربری و کد ملی به عنوان رمز عبور نسبت به پرداخت شهریه آنلاین از طریق منوی امور مالی اقدام نمایید.

دانشجویان پسر لازم است برای اخذ مجوز نظام وظیفه به دو روش زیر اقدام نموده و فایل تاییدیه انجام این فرآیند را در هنگام ثبت نام اینترنتی ارسال نمایند.

روش ۱: مراجعه داوطلب به سایت sakha.epolice.ir ، ثبت نام در سایت، منوی وظیفه عمومی، بخش درخواست معافیت تحصیلی داخلی روش ۲: مراجعه داوطلب به مراکز پلیس ۱۰+ به همراه کارت ملی، شناسنامه و آخرین مدرک تحصیلی

آدرس مرکز پیشنهادی پلیس ۱۰+ : آمل- میدان ۱۷ شهریور – ابتدای خیابان طالب آملی – دریا ۴

این دسته از دانشجویان لازم است برای تحویل نسخه فیزیکی مدارک بارگذاری شده در سامانه از تاریخ ۲۲/۰۷/۱۴۰۲ لغایت ۲۶/۰۷/۱۴۰۲ به دایره پذیرش و ثبت نام دانشگاه مراجعه نمایند.

ثبت نام حضوری:

برای انجام ثبت نام حضوری لازم است دانشجویان با به همراه داشتن مدارک تعیین شده در جدول بالا و فرم تکمیل شده ثبت نام به طبقه همکف دانشکده فنی و مهندسی مراجعه نمایند. فرم ثبت نام حضوری در سایت دانشگاه قابل دسترسی است و توصیه می شود قبل از حضور در دانشگاه برای اطلاع از روند گام به گام ثبت نام حتما به طور دقیق مطالعه شود.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی