مراسم تودیع و معارفه ی مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی ابلاغ معاون اداری- مالی دانشگاه مبنی بر معرفی آقای مسعود شالیکار به عنوان مدیر امور اداری و پشتیبانی، صبح امروز شنبه نهم تیرماه ۱۴۰۳، مراسم تودیع و معارفه ی مدیر امور اداری و پشتیبانی با حضور ریاست دانشگاه، معاونان، مدیران دانشگاه و همکاران حوزه ی معاونت اداری- مالی در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر حسین رنجبر ریاست دانشگاه، در این نشست ضمن تبریک عید غدیر، از زحمات آقای اسماعیل مختاری قدردانی کردند.

دکتر رنجبر بیان داشتند: تغییرات لازمه ی تکامل است و باعث رشد و تعالی است. وی با اشاره به سوابق کاری مدیر جدید اداری و پشتیبانی گفتند: آقای شالیکار با داشتن سابقه چند ساله در حوزه کارگزینی، انشاله برای دانشگاه مفید واقع خواهند بود. همچنین به شرح مختصری از وظایف مدیر اداری و پشتیبانی و انتظاراتی که دانشگاه از این حوزه دارند برشمردند که مختصر آن به شرح زیر می باشد:

• به روز بودن و چابکی در امورات
  • رعایت سلسله مراتب اداری
  • تفکر و برنامه محوری
  • ایجاد کارگروهی با کارکرد سازمانی
  • هماهنگی کامل با ارکان دانشگاه
  • پیش بینی و دغدغه مندی نسبت به امورات دانشگاه
  • رفع نواقص تاسیساتی دانشگاه
  • ارزیابی دانشگاه و کارکنان
  • رفاه کارمندان
  • توجه به زیرساخت ها
  • نظارت بر خریدها
  • جلوگیری از اطاله نامه های امور اداری و تسریع در امور دبیرخانه دانشگاه
  • تمرکز و نظارت بر قسمت های مختلف دانشگاه
  • پیگیری کمیته نظارت بر کارکنان

سپس دکتر رسول طریقی معاون اداری – مالی دانشگاه ضمن تشکر از آقای مختاری و تبریک به آقای شالیکار، پیرو فرمایشات ریاست دانشگاه شرح وظایف این حوزه را مجددا برشمردند.

در ادامه ی آقای مختاری، ضمن قدردانی از همکاری کارمندان حوزه ی اداری- مالی و سایر همکاران، گفتند: در طی این مدت همکاری و لطف همکاران شامل حال بنده بود و قطع به یقین در ادامه نیز خدمت گزار دانشگاه و ریاست دانشگاه خواهم بود.

آقای شالیکار به عنوان مدیر امور اداری و پشتیبانی ضمن تشکر از اعتماد آقای دکتر حسین رنجبر و دکتر طریقی گفتند: امیدوارم حسن نیت بزرگواران را با عمل درست و شایسته خویش به اثبات برسانم.

در پایان مراسم طی تقدیرنامه ای از سوی معاونت اداری – مالی دانشگاه از تلاشهای آقای اسماعیل مختاری قدردانی و ضمن تقدیم حکم مسئولیت جدید آقای شالیکار با حفظ سمت قبلی، برای ایشان آرزوی توفیق و پیروزی کردند.