برگزاری جلسه معارفه دکتر امیر ایزدی، مدیر پژوهشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم معارفه مدیر پژوهشی دانشگاه شمال، روز دوشنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر حسین رنجبر، سرپرست دانشگاه، اعضای هیات‌رئیسه و همکاران حوزه پژوهشی دانشگاه در سالن VIP دفتر ریاست، برگزار گردید.
در این جلسه دکتر رنجبر، سرپرست دانشگاه ضمن آرزوی توفیق برای دکتر امیر ایزدی در مسئولیت جدیدشان، ورود به آستانه ۱۰۰ روزگی ریاست دانشگاه، ‌ضرورت تدوین و ارایه گزارش اشاره نمودند. همچنین در خصوص پیرامون اهمیت مقوله پژوهش در راستای شعار سال دانشگاه “آموزش بهتر مهارت محور”، ارائه تقویم پژوهشی، افزایش سرانه پژوهشی دانشگاه، برپایی کنفرانس ها، کارگاههای مجازی علمی توسط گروه‌های آموزشی نیز مطالبی را بیان داشتند. در ادامه دکتر فلاحیان، معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه، به نبود مدیر امور پژوهشی، علیرغم پیش بینی آن در چارت سازمانی اشاره کردند و افزودند: «مسلما با حجم وسیعی که امور پژوهشی دارد، مدیر پژوهش می تواند به عنوان یک بازوی عملیاتی موثر ایفای نقش نماید.» سپس دکتر ایزدی برنامه های خود را اعلام نموده و بر اهمیت کار پژوهشی گروهی و عملکرد محور، تاکید داشتند.
در پایان جلسه دکتر پژومان،مدیر مرکز همکاریهای علمی بین المللی و روابط عمومی دانشگاه، حکم انتصاب مدیر پژوهشی را قرائت و برای ایشان آرزوی پیروزی نمودند.