ملاقات ریاست دانشگاه با تهیه کننده ارشد سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز شنبه مورخ ۶ آبانمان ۱۴۰۲، دکتر حسین رنجبر، ریاست دانشگاه، با جناب آقای حسین جوادی، تهیه کننده ارشد سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، در دفتر ریاست دانشگاه ملاقات داشته است.

در این دیدار، با توجه به میزبانی دانشگاه شمال جهت برگزاری اجلاس روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی کشور، که با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و سایر مقامات محترم، در تاریخ ۲۰ آذرماه ۱۴۰۲ منعقد می گردد. جهت پوشش خبری این اجلاس، در صدا و همچنین در سیمای جمهوری اسلامی ایران، در شبکه خبر و سایر شبکه های استانی، بصورت آنلاین، برنامه ریزی های صورت گرفته و نیز تشکیل اکیب های خبری جهت پخش و اطلاع رسانی شایسته، در دستور کار قرار گرفت.