نشست دکتر حسین رنجبر، سرپرست دانشگاه به همراه اعضای محترم هیات رئیسه با کارکنان، اعضای هیات علمی و جمعی از اساتید دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، دکتر حسین رنجبر، سرپرست محترم دانشگاه به همراه اعضای محترم هیات رئیسه، با کارکنان، اعضای هیات علمی و جمعی از اساتید دانشکده علوم ورزشی نشست داشته اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در این نشست پس از خوش آمدگویی دکتر محمدرضا اسماعیل زاده طلوعی، رئیس محترم دانشکده علوم ورزشی از سرپرست دانشگاه و هیات همراه، دکتر حسین رنجبر بیان داشتند: “امروز ما شاهد پیدایش نسل پنجم دانشگاه هستیم که رسالتش ساختن جامعه هست.” همچنین فرمودند: “این دانشکده جز بهترین ها در میانگین نمرات دانشجویان و میانگین ارزیابی استادان می باشد که از لحاظ جایگاه علمی حائز اهمیت است، همچنین استاد جواد نظری را بخاطر کسب بالاترین رتبه ارزیابی در دانشکده معرفی نمودند.

با توجه به اینکه دانشگاه مستلزم تغییر برنامه و چشم اندازاست، موارد ذیل در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت:

بررسی طرح جامع ارزیابی، آسیب شناسی وضعیت مشروطی دانشجویان، اهمیت گروه بعنوان موتور محرک، بررسی علت تغییرات مکرر استادان گروه تربیت بدنی، بررسی وضعیت امکانات و تجهیزات کارگاه های ورزشی و …

در پایان دکتر حسن دلروز و دکتر سعید امیرنژاد، در مورد بهبود وضعیت حق التدریس و نحوه جذب دانشجویان تربیت بدنی بهمراه آزمایش‌های پزشکی سخنانی را ایراد نمودند.