نشست صمیمی هیات رئیسه دانشگاه با کارکنان پیرامون بررسی موارد ارجاعی به سیستم شکایات و پاسخگویی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح روز سه شنبه مورخ ۲۳ آبانماه ۱۴۰۲، دکتر حسین رنجبر، ریاست دانشگاه، به همراه اعضای هیات رئیسه، نشستی صمیمی با کارکنان، پیرامون بررسی موارد ارجاعی به سیستم شکایات و پاسخگویی دانشگاه، در نمازخانه حضرت ابراهیم (ع) دانشگاه، برگزار شد.

در این جلسه بعد از مراسم دعای پرفیض زیارت عاشورا، ریاست دانشگاه یکی از دغدغه های اصلی مدیریت دانشگاه را پاسخ بهنگام و جلب رضایت دانشجویان اعلام نموده و با برائت پاره ای از درخواست‌ها و شکایات مستخرجه از سامانه، تاکید عمیقی بر پاسخگویی به دانشجویان، با عنوان وظیفه سازمانی اعلام نمودند. در پایان سخنان خود را با این نکته به اتمام رساندند: «عمل به وظیفه‌ی پاسخگویی، مسلما نزد خدا ماجور خواهد بود.»

سپس در ادامه آقای دکتر محمدرضا فدوی، معاون اداری و مالی، بیان داشتند: «آموزش کارکنان، اطلاع رسانی تصمیمات دانشگاه و فرآیندها، ایجاد سازوکارهایی با هدف پیشگیری، ارجاع شکایات به مدیران مربوطه و شنیدن مشکلات مطروحه از سوی هر واحد، می تواند از میزان مشکلات بکاهد.

در ادامه کارشناسان و مدیران مربوطه نقطه نظرات خود را بیان نمودند.