نشست معاونین فرهنگی دانشگاه های استان مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، روز دوشنبه مورخ ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، نشستی با حضور حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مازندران، دکتر حسین رنجبر ریاست دانشگاه شمال، آقای امیر سادات کرمی مسئول بسیج دانشجویی استان مازندران، و معاونین فرهنگی دانشگاه های استان مازندران در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه شمال برگزار گردید.

در این جلسه؛ معاونین فرهنگی دانشگاه ها، گزارشی از عملکرد فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها را عنوان نموده و جهت هر چه باشکوه تر برگزار شدن مراسم استقبال از دانشجویان نو ورود و برنامه های هفته دفاع مقدس، مطالبی عنوان گردید.

در پایان دکتر رنجبر ضمن مهم برشمردن فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها با رویکرد مسئولین اجتماعی، از حضور حاضرین در جلسه تشکر و قدردانی نمودند.