نظر به گفتمان جدید وزارت عتف مبنی بر مسئولیت اجتماعی دانشگاه ها و برگزاری همایش ملی مسئولیت اجتماعی دانشگاه، دکتر علی نائیجی به سمت مسئول دبیرخانه مسئولیت اجتماعی دانشگاه تعیین گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، صبح روز دوشنبه مورخ ۲ مهرماه ۱۴۰۳، نظر به گفتمان جدید وزارت عتف مبنی بر مسئولیت اجتماعی دانشگاه ها و برگزاری همایش ملی مسئولیت اجتماعی دانشگاه، دکتر حسین رنجبر رییس دانشگاه، حکم دکتر علی نائیجی مدیر گروه محترم دروس عمومی دانشگاه به سمت مسئول دبیرخانه مسئولیت اجتماعی دانشگاه را به ایشان اعطا نمودند.

این حکم که از سوی معاونت پژوهش، فن آوری و نوآوری، بر اساس گفتمان جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر مسئولیت اجتماعی دانشگاه ها و تعهد و تخصص دکتر علی نائیجی برای ایشان صادر گردید.

دکتر حسین رنجبر ضمن آرزوی توفیق برای ایشان، تشکیل کمیته های مرتبط نسبت به برگزاری همایش ملی و همچنین نشست های مرتبط با مسئولیت اجتماعی دانشگاه را از ایشان خواستار شدند.