پیام تبریک رئیس دانشگاه شمال به مناسبت روز مهندس

پنجم اسفندماه، زادروز دانشمند و مهندس نامدار کشور، حکیم خواجه نصیرالدین طوسی و مناسبتی ارزشمند برای بزرگداشت جایگاه مهندسی است. بدون شک، نامگذاری این روز به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه بوده است. مهندسان تداعی کنندگان ابتکار، نوآوری و خلاقیت و زمینه‌ ساز رشد و محرک موتور پیشرفت کشور هستند و به عنوان سرمایه تخصصی کشور، قادرند با بهره مندی از توانمندی های خود در عرصه های علمی، جامعه را در رسیدن به توسعه همه جانبه و پایدار یاری رسانند و روز مهندس، فرصت مغتمی است تا از خدمات و دستاوردهای مهندسان، بویژه در ایجاد رفاه و پیشرفت های صنایع و آبادانی کشور، تقدیر و تجلیل نماییم و مفتخریم که دانشگاه شمال طی سه دهه فعالیت مهندسان زبده را برای کشور تربیت و تقدیم نموده است .

اینجانب این روز را به تمامی مهندسان متخصص و متعهد، به ویژه مهندسین پرتلاش خانواده بزرگ دانشگاه شمال، تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم با استفاده از فناوری های نوین و خلاقانه و پایبندی به اخلاق اسلامی و حرفه ای، بتوانیم شاهد توسعه فعالیت های مهندسی در حوزه های مختلف باشیم.

حسین رنجبر
رئیس دانشگاه