پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت هفتم اسفند روز استقلال کانون وکلا به جامعه حقوقی و کنشکران عدالت و دانشجویان حقوق

هو الوکیل

وکیل، به عنوان کنشگر عدالت با دانش حقوقی عالی، تجربه کافی و مهارت‌های ارتباطی فوق‌العاده، مدافع حقوق موکلان، عدالتخواه، دارای اخلاق حرفه ای، مدرک و مستمع دقیق مسائل، توانا در تحلیل و بررسی دقیق مباحث حقوقی، دارای قدرت مذاکره و حل و فصل صلح‌آمیز، با اعتماد به نفس، پایبندی به قانون، حساسیت به زمان و داشتن توانایی‌های تفکر استراتژیک و مسئولیت‌پذیری بالا، آرامش و دادگستری را به جامعه هدیه می دهد. رسالت وکیل به مثابه بازوان عدالت در مبارزه با سوء استفاده کنندگان از قانون، دفاع از ضعیف‌ترین افراد جامعه، و نیز بر تضمین عدالت و امنیت حقوقی مردم متمرکز است. وکلا به عنوان دفاع‌کنندگان حقوق و عدالت، نقشی بسیار اساسی در حفظ مردم‌سالاری و ارزش‌های انسانی دارند. رجا واثق دارد وکلای این میهن پرگوهر همواره در جستجوی حق و عدالت خواهند بود.
با این همه اینجانب این روز فرخنده را بر جامعه وکلای ایران به ویژه وکلای خانواده بزرگ دانشگاه شمال و دانشجویان این دانشگاه، وکلای آینده این سرزمین، تهنیت و خجسته باد می گویم.

حسین رنجبر