پیام تبریک ریاست دانشگاه شمال به مناسبت کسب مقام سوم تیم والیبال دانشجویان دانشگاه شمال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌های کشور

بلند قامتان والیبال دانشجویان دانشگاه شمال

کسب مقام سوم والیبال دانشجویان کشور را به همه شما عزیزان، مربیان، مدیر تربیت بدنی، ارکان و دوست داران دانشگاه شمال تبریک عرض می نمایم. به جهت میل ذاتی به ورزش و ورزشکار از نزدیک کرارا شاهد اردوها و تلاش های مضاعف شما ورزشکاران سخت کوش جهت کسب افتخار برای دانشگاه سربلند بوده ام؛ خدا را شاکرم که همت و اراده راسخ شما به نتیجه نشست؛ حالا دانشجویان والیبال دانشگاه معظم شمال با شکست تیم های دانشگاه های علم و صنعت، شیراز، اصفهان، پیام نور گیلان و شهید چمران اهواز به افتخار بزرگ نایل شده اند.قطعا دانشگاه شمال قدردان دانشجویان بایسته و شایسته خود خواهد بود.از یزدان پاک صحت و سلامتی شما عزیزان، مربیان و مدیر محترم تربیت بدنی دانشگاه را از خداوند منان خواستارم. در پناه خداوند باشید.

حسین رنجبر – رییس دانشگاه