پیام دکتر حسین رنجبر رییس دانشگاه شمال بمناسبت هفته وحدت

ماه فروماند از جمال محمد

سرو نباشد به اعتدال محمد

آن هنگام که بشریت حریت و آزادگی را طلب می کرد و به بلندای تاریخ بشریت این مطالبه گری را از ذات باری تعالی درخواست داشت، چه زیبا خداوند بشر را به ندای پر مهر محمد نوید داد تا برای همیشه تاریخ، آزادگی معنا پیدا کند و حریت جایگاه یابد.
از ۱۲تا ۱۷ ربیع‌الاول سالروز ولادت پیامبر گرامی اسلام به روایت اهل سنت و مذهب مقدس تشیع از سوی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با عنوان هفته وحدت نامگذاری شده است.
اینجانب میلاد باسعادت پیامبر نور و رحمت، رسول صلح و بیداری حضرت محمد مصطفی(ص) و نیز میلاد فرخنده امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت را خدمت اساتید گرامی ، دانشجویان عزیز و کارکنان محترم دانشگاه و همچنین به تمامی مسلمانان جهان تبریک و تهنیت عرض نموده و برای امت اسلام سربلندی و تعالی مسئلت دارم. امید است که با حرکت در مسیر وحدت اعتلای امت اسلام تکوین یابد.