پیگیری روند برگزاری مسابقات انتخابی والیبال دانشجویان پسر دانشگاه‌های منطقه دو کشور به میزبانی دانشگاه شمال

ادامه روند برگزاری مسابقات انتخابی والیبال دانشجویان پسر دانشگاه‌های منطقه دو کشور به میزبانی دانشگاه شمال به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

مسابقه نیمه نهایی ساعت ۱۶ بین دانشگاه شمال و دانشگاه مازندران و ساعت ۱۷ بین دانشگاه گنبد و دانشگاه گیلان برگزار گردید. در این مسابقات تیم دانشگاه شمال با پیروزی بر دانشگاه مازندران موفق به راهیابی به مرحله نهایی این دوره از مسابقات شد و تیم دانشگاه گنبد نیز با برد برابر دانشگاه گیلان به مرحله فینال رسید.

ساعت ۱۰ صبح فردا، چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ فینال این  دوره از مسابقات بین دانشگاه شمال و  دانشگاه  گنبد، در سالن چند منظوره مجموعه ورزشی دانشگاه شمال برگزار می گردد.