انتصاب مشاور اجرایی و سرپرست مدیریت مالی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، ظهر روز یکشنبه مورخ ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳، مراسم تودیع و معارفه مدیر مالی و همچنین انتصاب مشاور اجرایی در سالن VIP حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

ریاست دانشگاه از زحمات و دقت نظر جناب آقای صمیمی مدیر سابق مالی در طول مسئولیت تقدیر و قدردانی بعمل آمد و در مسئولیت جدید بعنوان مشاور اجرایی آرزوی موفقیت نمودند.

همچنین برای سرکار خانم ربابه رمضانی بعنوان سرپرست مدیریت مالی دانشگاه آرزوی موفقیت نمودند.

در ادامه ریاست دانشگاه تیزبینی، پیش بینی و آینده نگری، اهل شور و مشورت و تدقیق در امور را از موارد مهم در مدیریت مالی عنوان نمودند.

دکتر طریقی، معاونت اداری، مالی و توسعه منابع دانشگاه ضمن تشکر از ریاست محترم دانشگاه از زحمات آقای صمیمی مدیر مالی سابق دانشگاه و آرزوی توفیق برای ایشان در مسئولیت جدید و همچنین برای سرکار خانم رمضانی سرپرست مدیریت امور مالی آرزوی موفقیت و سربلندی نمودند.

در پایان احکام صادره به نامبردگان تقدیم شد.