اطلاعیه برگزاری کلاسهای مجازی دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی

به دنبال مصوبه هیات رییسه دانشگاه شمال مبنی بر برگزاری کلاسهای دوره تحصیلات تکمیلی بصورت مجازی و برخط برای حداقل سه جلسه در هر درس تا قبل از سال نو که متاثر از وقایع مربوط به تعطیلی دانشگاه بعلت شیوع ویروس کرونا بوده است، بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد و دکترا رشته ها مختلف دانشگاه می رساند که خوشبختانه با فراهم شدن زیرساختهای لازم و تعریف هر درس در محیط تحت وب، کلاسهای فوق از روز شنبه ۱۷ اسفند ماه با زمانبندی مشخص شروع شده و تا ۲۶ اسفندماه ادامه خواهد داشت. اگرچه ساعت کلاسها تغییری نکرده است، ولی بعلت فشردگی اجرا، کلاسها در روزهای متفاوت برگزار می گردد (سه جلسه) که جهت اطلاع بیشتر، لطفا به صفحه اختصاص داده شده به هر دانشجو با وارد کردن شماره دانشجویی بعنوان نام کاربری و کلمه عبور،  از زمان دقیق کلاسها مطلع شوید. بعنوان مثال، دانشجویانی که سه شنبه ها کلاس داشته اند، علاوه بر سه شنبه هفته بعد(۲۰-۱۲-۹۸)، در روز شنبه پیش رو (۱۷-۱۲-۹۸) و شنبه دوهفته بعد (۲۴-۱۲-۹۸) نیز کلاس خواهند شد. به همین ترتیب کلاسهای چهارشنبه و پنج شنبه در روزهای اضافی یکشنبه و دوشنبه دو هفته آتی نیز تشکیل خواهد شد.
دانشجویان عزیز لطفا با مراجعه به صفحه اختصاصی خود به آدرس اینترنتی |  Shomal.iranlms.org  | و کنترل دروس اخذ شده در این ترم و ساعات کلاسهای مجازی، با محیط سامانه آشنا شده و در صورت بروز مشکل، با ایمیل به کارشناسان تحصیلات تکمیلی و IT اطلاع داده تا مشکلات احتمالی برای حضور در کلاسهای مجازی برطرف گردد. در ضمن ویدیو آموزشی جهت ورود و کار با سامانه آموزش الکترونیکی برای حضور در کلاسهای مجازی آماده شده است که می تواند مورد استفاده دانشجویان قرار گیرد.

لینک ویدیو آموزشی     (حجم: ۳۹MB)

جهت دانلود بر روی لینک فوق کلیک راست کرده و گزینه Save link as را انتخاب بفرمایید.

ایمیل کارشناس فناوری اطلاعات: ebrahim.ghassabi@gmail.com

با ذکر شماره دانشجویی و مقطع تحصیلی در متن ایمیل