قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه شمال در مقطع کارشناسی ناپیوسته

ضمن تبریک قبولی در دانشگاه شمال, به اطلاع می رساند فرآیند ثبت نام به دو شکل حضوری و اینترنتی در تاریخ های ۱۵ و ۱۶ ام مهرماه انجام خواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در جدول زیر درج شده است.

ثبت نام اینترنتی

فایل راهنمای ثبت نام اینترنتی پیوست این اطلاعیه می باشد. پس از تکمیل فرآیند ثبت نام اینترنتی و اخذ شماره دانشجویی لازم است با ورود به سامانه خدمات آموزشی دانشگاه شمال به آدرس edu.shomal.ac.ir با شماره دانشجویی به عنوان کد کاربری و کد ملی به عنوان رمز عبور نسبت به پرداخت شهریه آنلاین از طریق منوی امور مالی اقدام نمایید.

دانشجویان پسر لازم است برای اخذ مجوز نظام وظیفه به دو روش زیر اقدام نموده و فایل تاییدیه انجام این فرآیند را در هنگام ثبت نام اینترنتی ارسال نمایند.

روش ۱ :مراجعه داوطلب به سایت sakha.epolice.ir ، ثبت نام در سایت، منوی وظیفه عمومی، بخش درخواست معافیت تحصیلی داخلی
روش ۲ :مراجعه داوطلب به مراکز پلیس + ۱۰ به همراه کارت ملی، شناسنامه و آخرین مدرک تحصیلی

آدرس مرکز پیشنهادی پلیس +۱۰ : آمل- میدان ۱۷ شهریور – ابتدای خیابان طالب آملی – دریا ۴

این دسته از دانشجویان لازم است برای تحویل نسخه فیزیکی مدارک بارگذاری شده در سامانه از تاریخ ۲۲-۰۷-۱۴۰۲ لغایت ۲۶-۰۷-۱۴۰۲ به دایره پذیرش و ثبت نام دانشگاه مراجعه نمایند.

لینک ارتباطی تلگرام ثبت نام دانشجویان کارشناسی ناپیوسته دانشگاه شمال – مهرماه ۱۴۰۲

ثبت نام حضوری:

برای انجام ثبت نام حضوری لازم است دانشجویان با به همراه داشتن مدارک تعیین شده در جدول بالا و فرم تکمیل شده ثبت نام به طبقه همکف ساختمان آمارد، سالن مطالعه برادران، مراجعه نمایند. فرم ثبت نام حضوری در سایت دانشگاه قابل دسترسی است و توصیه می شود قبل از حضور در دانشگاه برای اطلاع از روند گام به گام ثبت نام حتما به طور دقیق مطالعه شود.

برای هرگونه مشکلات و سوالات احتمالی میتوانید باشماره ۴۴۲۰۳۷۴۲- ۰۱۱ تماس بگیرید.

معاونت آموزشی و تحصیالت تکمیلی
Telegram.me/shomal_university_official