اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته بهمن ماه ۱۴۰۱

ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در مقطع کارشناسی پیوسته وکاردانی ناپیوسته، خواهشمند است به موارد زیر دررابطه با ثبت نام توجه داشته باشید:

ثبت نام به دو صورت حضوری  یا  اینترنتی  قابل انجام می باشد. جهت ثبت نام حضوری مراجعه دانشجو بهمراه مدارک مندرج در جدول ذیل طبق زمانبندی اعلام شده الزامی است.

توجه

دفترچه ثبت نام کارشناسی پیوسته بهمن۱۴۰۱

ثبت نام اینترنتی :

مراحل روز نخست: ورود به سامانه خدمات آموزشی دانشگاه شمال به نشانی اینترنتی : edu.shomal.ac.ir نکته مهم: (نوع کاربری دانشجویان جدیدالورود انتخاب گردد) با استفاده ازکد ملی بعنوان نام کاربری و شماره داوطلبی بعنوان کلمه عبور  نسبت به تکمیل فرم‌های ثبت نام اینترنتی، اسکن وبارگذاری مدارک لازم اقدام ودر نهایت کد رهگیری وشماره دانشجویی تخصیص یافته را اخذ نمائید.

مراحل روز دوم: ورود به سامانه خدمات آموزشی دانشگاه شمال به نشانی اینترنتی : edu.shomal.ac.ir  نکته مهم:(نوع کاربری دانشجو انتخاب گردد) با استفاده از شماره دانشجویی تخصیص داده شده بعنوان نام کاربری و کد ملی بعنوان کلمه عبور جهت پرداخت شهریه ازطریق منوی امورمالی –پرداخت شهریه آنلاین اقدام نموده ودرنهایت شناسه پرداخت شهریه را اخذ نمائید. فایل راهنمای ثبت نام اینترنتی بهمراه برنامه ترم به ترم (چارت) تحصیلی در وب سایت دانشگاه: edu.shomal.ac.ir  قابل مشاهده می باشد.برای هرگونه مشکلات وسوالات احتمالی میتوانید باشماره  44203742 -011 تماس بگیرید.درصورت اتمام ثبت نام تا تاریخ ۱۹-۱۱-۱۴۰۱  دانشجویان عزیز میتوانند برنامه هفتگی خودرا در سامانه خدمات آموزشی دانشگاه به نشانی : edu.shomal.ac.ir  مشاهده  نمایند (نام کاربری : شماره دانشجوئی   رمزعبور:کدملی) .

تاریخ شروع کلاسها :     ۲۳-۱۱-۱۴۰۱ می باشد .

ثبت نام حضوری:

تاریخ  ثبت نام حضوری :

یکشنبه :    16-11-1401  ( الف – ب – پ – ت – ث –ج – چ -ح – خ- د)

دوشنبه :  17-11-1401  ( ذ– ر – ز- ژ – س ش – ص- ض – ط – ظ- ع – غ )

سه شنبه :   18-11-1401 (ف – ق – ک گ – ل – م – ن – و – ه – ی  )

چهارشنبه : ۱۹-۱۱-۱۴۰۱  ثبت نام  کلیه پذیرفته شدگان

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود که ثبت نام اینترنتی انجام داده اند، بعدازانجام ثبت نام اینترنتی، می بایست از تاریخ  23-11-1401  لغایت   30-11-1401  مدارک ذیل را به همراه فرمهای تکمیل شده تعهدنامه به دایره پذیرش و ثبت نام دانشگاه تحویل نموده وسپس با ارائه فرم درخواست صدور کارت دانشجویی جهت دریافت کارت دانشجویی به اداره حراست-واحدصدور کارت واقع در طبقه همکف دانشکده علوم ورزشی مراجعه نمایند. تذکر مهم : (ویژه دانشجویان پسر )جهت صدور معافیت موقت تحصیلی لازم است با در دست داشتن پرینت قبولی سازمان سنجش به  انضمام مدارک تحصیلی ماقبل ، کارت ملی و شناسنامه به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه نموده و سپس  مجوزتائیدیه اولیه صادر شده از پلیس +۱۰ را به کارشناس ثبت نام تحویل نمایند.

لطفا قبل ازشروع ثبت نام اینترنتی نسبت به اسکن مدارک فوق اقدام نمائید.

شماره تماسهای مورد نیاز:  حوزه دانشجویی جهت امورخوابگاه ورفاه (تسهیلات دانشجویی)۴۴۲۰۳۷۵۳-۰۱۱

حوزه مالی جهت امور تسویه حساب شهریه .   خانم واحدی: ۹۳۳۰۵۶۹۳۸۶        آقای بابازاده : ۰۹۰۵۵۲۰۱۶۱۵

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

Telegram.me/shomal_university_official