اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته سال ۱۳۹۷

ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در مقطع کارشناسی پیوسته وکاردانی ناپیوسته خواهشمند است به موارد زیر در رابطه با ثبت نام توجه داشته باشید.

• ثبت نام اولیه اینترنتی

ضروری است دانشجویان جدیدالورود پیش از مراجعه به دانشگاه جهت ثبت نام ، ضمن مراجعه به آدرس http://edu.shomal.ac.ir نسبت به تکمیل فرم‌های ثبت نام اینترنتی و اخذ کد رهگیری اقدام نموده و نسخه چاپی اطلاعات وارد شده را به همراه داشته باشند. جهت ورود به پرتال از شماره ملی به عنوان نام کاربری و از شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور استفاده نمایید(نوع کاربری در منوی سایت، “دانشجوی جدیدالورود انتخاب شود) .

• تاریخ‌های مراجعه برای ثبت نام حضوری به ترتیب حروف الفبای نام خانوادگی
  • شنبه ۲۴-۶-۹۷ حروف الف-  ب- پ –ت –ث- ج- چ
  • یکشنبه ۲۵-۶-۹۷ حروف ح – خ – د – ذ – ر- ز – ژ – س
  • دوشنبه ۲۶-۶-۹۷ حروف ش – ص – ض – ط – ظ – ع – غ – -ف – ق – ک
  • سه شنبه ۲۷-۶-۹۷ حروف گ – ل – م – ن – و – ه – ی

افرادی که در زمان‌های مشخص شده موفق به ثبت نام نشده اند می‌توانند روزهای شنبه و یکشنبه ۳۱-۶-۹۷ و ۱-۷-۹۷ به دانشگاه مراجعه نمایند.

دفترچه ثبت نام:            دریافت دفترچه——>  دفترچه_کارشناسی_پیوسته_و_کاردانی_ناپیوسته_۹۷

• مدارک مورد نیاز برای ثبت نام
نظام جدید:
عنوان مدارک مورد نیاز تعداد کپی‌های مورد نیاز
دانشجوی دختر دانشجوی پسر
۱٫ اصل شناسنامه عکس‌دار و فتوکپی از تمام صفحات آن ۱ ۲
۲٫ اصل کارت ملی و فتوکپی آن ۲ ۳
۳٫ شش قطعه عکس ۴ × ۳ پشت نویسی شده
۴٫ اصل گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی یا گواهی موقت پایان دوره پیش دانشگاهی وفتوکپی آن ۲ ۳
۵٫ اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه یا گواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه وفتوکپی آن ۱ ۱
۶٫ اصل ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی و فتوکپی آن ۲ ۳
۷٫ اصل ریز نمرات دوره سه ساله متوسطه و فتوکپی آن ۱ ۱