اطلاعیه معاونت اداری ومالی – پرداخت شهریه جهت ثبت‌نام – نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۹۷

اطلاعیه معاونت اداری ومالی راجع به پرداخت شهریه جهت ثبت‌نام درنیمسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۷-۱۳۹۶

دانشجویان محترم برای ثبت نام  در نیمسال دوم تحصیلی۹۷-۹۶  ملزم به اخذ تأییدیه مالی ترم مذبور ازتاریخ ۹۶/۱۱/۰۳ لغایت مورخ ۹۶/۱۱/۰۶ طبق زمانبندی ذیل صرفاً به شیوه الکترونیکی و از طریق بانک ملت می باشد ، در غیر اینصورت امکان اخذ واحد برای ایشان فراهم نخواهد بود.

ورودی زمان و تاریخ پرداخت اینترنتی شهریه
۹۳و ماقبل روزسه شنبه (۹۶/۱۱/۰۳)
۹۴ روزچهار شنبه (۹۶/۱۱/۰۴)
۹۵ روز پنج شنبه (۹۶/۱۱/۰۵)
۹۶ روزجمعه(۹۶/۱۱/۰۶)

مراحل این امر به شرح ذیل می باشد :

۱-ورود به سیستم مدیریت آموزشی سما دانشگاه شمال   ، گزینه مالی ،پرداخت اینترنتی شهریه بر آیکن پرداخت (online) کلیک نمایید.

۲- در صفحه پرداخت الکترونیک می‌توانید مبلغ پرداخت خود را که شامل : بدهی گذشته + مبلغ علی الحساب شهریه (۸٫۰۰۰٫۰۰۰ریال و برای دانشجویان کارشناسی ارشد۱۵٫۰۰۰٫۰۰۰ریال) مشاهده وپرداخت نمائید .

۳- پرداخت شهریه و مانده بدهی منحصراً از طریق بانک ملت و به صورت الکترونیکی مقدور می باشد و روش قدیمی پرداخت شهریه (مراجعه به بانک،واریز وجه و ارائه فیش به امور مالی) به طور کلی ممنوع می باشد.

۴-مسوولیت عدم پرداخت شهریه در تاریخ های فوق به عهده خود دانشجو می باشد.

۵-در صورت بروز مشکل در پرداخت اینترنتی شهریه در ساعت اداری به امور مالی مراجعه نمایید.

با تشکر    معاونت اداری ومالی