بازدید هیات عالی آکادمی ورزش بلگراد از دانشگاه شمال

بنا به دعوت دانشگاه شمال از آکادمی بین المللی ورزش بلگراد کشور صربستان، بنیان گذار و اعضا هیات رئیسه این مرکز به ایران سفر کرده و از دانشگاه شمال بازدید کردند. در روز اول این سفر، جلسه ای به ریاست دکتر رستمی و با حضور میهمانان خارجی مدعو، دکتر محمد حسین رضوی، اعضا هیات رئیسه دانشگاه و ریاست دانشکده علوم ورزشی و مدیر گروه علوم ورزشی برگزار و پس از تبادل نظر، تفاهم نامه همکاری بین این مرکز علمی به امضا رسید و سپس از امکانات و اماکن ورزشی و دانشکده بازدید کردند. در روز دوم اقامت، جلسه ای با حضور مدیران ارشد اداره ورزش و جوانان استان مازندان و روسای چند هیات ورزشی و اعضا آکادمی ورزش بلگراد به میزبانی دانشگاه برگزار و ضمن تبادل نظر و بررسی ظرفیتها و امکانات طرفین، زمینه برای همکاریهای بیشتر با همکاری دانشگاه شمال مورد تاکید قرار گرفت. شایان ذکر است که این آکادمی که یکی از ده مرکز آموزشی مورد تایید کمیته بین المللی المپیک هست، ضمن برگزاری نشستهای مشترک با چهار فدراسیون در ایران، زمینه های مناسب برای برآورده کردن نیازهای آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت فدراسیونهای ایرانی با همکاری دانشگاه شمال و آکادمی ورزش بلگراد فراهم شد.