اطلاعیه ثبت نام اینترنتی کاردانی پیوسته ۹۹ (ورودی جدید)

دانشجویان ورودی جدید دانشگاه در مقطع کاردانی پیوسته خواهشمند است جهت ثبت نام،ضمن مراجعه به نشانی اینترنتی edu.shomal.ac.ir نسبت به تکمیل فرم‌های ثبت نام اینترنتی و اخذ کد رهگیری اقدام نمائید.
فایل راهنمای ثبت نام اینترنتی در این لینک قابل مشاهده می باشد.برای هرگونه مشکلات وسوالات احتمالی میتوانید باشماره۴۴۲۰۳۶۳۷ -۰۱۱  تماس بگیرید.  ضمنا تاریخ شروع کلاسها  ۲۷-۰۷-۱۳۹۹ می باشد.

تاریخ ثبت نام اینترنتی

• دوشنبه ۲۱-۰۷-۱۳۹۹
  • سه شنبه ۲۲-۰۷-۱۳۹۹
  • چهارشنبه ۲۳-۰۷-۱۳۹۹

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام (اصل مدارک می بایست ازتاریخ ۰۱-۰۸-۱۳۹۹لغایت  ۳۰-۰۸-۱۳۹۹  به دایره پذیرش وثبت نام ارسال گردد)

فنی و حرفه‌ای نظام جدید و کار و دانش:
عنوان مدارک مورد نیاز تعداد کپی‌های مورد نیاز
دانشجوی دختر دانشجوی پسر
۱٫ اصل شناسنامه عکس‌دار و فتوکپی از تمام صفحات آن ۱ ۲
۲٫ اصل کارت ملی و فتوکپی آن ۲ ۳
۳٫ شش قطعه عکس ۴ × ۳ پشت نویسی شده
۴٫ اصل گواهینامه یا گواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه مرتبط با رشته قبولی وفتوکپی آن ۲ ۳
۵٫ اصل ریز نمرات دوره سه ساله متوسطه و فتوکپی آن ۲ ۳
۶٫تصویر رسید درخواست تائیدیه تحصیلی دیپلم که ازدفاترپیشخوان دولت اقدام شده است.
فنی و حرفه‌ای نظام قدیم:
عنوان مدارک مورد نیاز تعداد کپی‌های مورد نیاز
دانشجوی دختر دانشجوی پسر
۱٫ اصل شناسنامه عکس‌دار و فتوکپی از تمام صفحات آن ۱ ۲
۲٫ اصل کارت ملی و فتوکپی آن ۲ ۳
۳٫ شش قطعه عکس ۴ × ۳
۳٫ اصل دیپلم یا گواهی دیپلم که توسط اداره آموزش و پرورش تأیید شده باشد و فتوکپی آن ۲ ۳
۴٫ اصل ریزنمرات دوره چهارساله متوسطه و فتوکپی آن ۲ ۳
۵- تصویر رسید درخواست تائیدیه تحصیلی دیپلم که ازدفاترپیشخوان دولت اقدام شده است.

لطفا قبل ازشروع ثبت نام اینترنتی نسبت به اسکن مدارک فوق اقدام نمائید.

شماره تماسهای مورد نیاز:       حوزه دانشجویی جهت امورخوابگاه ورفاه (تسهیلات دانشجویی)۴۴۲۰۳۷۵۳-۰۱۱

حوزه مالی جهت امور تسویه حساب شهریه .  خانم واحدی: ۰۹۳۳۰۵۶۹۳۸۶    آقای بابازاده : ۰۹۰۵۵۲۰۱۶۱۵

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

Telegram.me/shomal_university_official