نشست بررسی توانمندی های دانشگاه شمال و راهکارهای توسعه آموزش مجازی در شبکه مجازی دانشگاه های جهان اسلام

نشست بررسی توانمندی های دانشگاه شمال با رییس شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام در محل جلسات دانشگاه تشکیل گردید و پیرامون همکاری های آتی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام  بحث و تبادل نظر گردید.

شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام که به اختصار CINVU نامیده می‌شود، یکی از شبکه‌های کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با نام اختصاری کامستک (COMSTECH) است. میزبانی شبکه CINVU با جمهوری اسلامی ایران، است. این شبکه که پایگاهی مهم و غنی برای تقویت و توسعه آموزش عالی همگانی جهان اسلام است، برای تحقق عدالت درعرصه دانش و اندیشه با تعمیق و تثبیت آموخته‌ها تلاش می‌کند. دانشجویان، اساتید، دانشگاهها و نخبگان از طریق این شبکه می‌توانند با توجه به علایق و گرایش‌های خود در زمینــه‌های مختلف علوم، به عرضه توانمندی‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مهارتی بپردازند.