پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد برای نیمسال اول ۹۸-۹۷

فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ در دانشگاه شمال

در راستای آیین ­نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد به شماره ۷۷۹۴۸/۲۱ مورخ ۵-۵-۹۳ مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (عتف)، و دستورالعمل اجرایی آیین­­ نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ به شماره ۹۱۸۶/س مورخ ۲۵-۲-۹۷، دانشگاه شمال بر اساس «شیوه­ نامه اجرایی» که پیوست این اطلاعیه می­باشد، اقدام به پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ در رشته­ های مندرج در جدول صفحه بعد، می­ نماید.

جهت مطالعه متن کامل اطلاعیه و دریافت فرم، فایل ذیل را دریافت نمایید.

فایل اطلاعیه + فرم ها

متقاضیان می­توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در وقت اداری با اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه شمال با شماره ۴۴۲۰۳۷۵۰-۰۱۱ تماس حاصل نمایند.