اطلاعیه ثبت نام اینترنتی کارشناسی پیوسته تکمیل ظرفیت بهمن ۱۴۰۰

ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی پیوسته، خواهشمند است به موارد زیر دررابطه با ثبت نام توجه داشته باشید. لازم به ذکراست که مراحل ثبت نام اینترنتی در ۲روز انجام می پذیرد.

مراحل روز نخست: ورود به سامانه خدمات آموزشی دانشگاه شمال به نشانی اینترنتی : edu.shomal.ac.ir  نکته مهم:(نوع کاربری دانشجویان جدیدالورود انتخاب گردد) با استفاده ازکد ملی بعنوان نام کاربری و شماره داوطلبی بعنوان کلمه عبور  نسبت به تکمیل فرم‌های ثبت نام اینترنتی، اسکن وبارگذاری مدارک لازم اقدام ودر نهایت کد رهگیری وشماره دانشجویی تخصیص یافته را اخذ نمائید و در نزد خود نگهداری نمایند.

مراحل روز دوم: ورود به سامانه خدمات آموزشی دانشگاه شمال به نشانی اینترنتی : edu.shomal.ac.ir  نکته مهم:(نوع کاربری دانشجو انتخاب گردد) با استفاده از شماره دانشجویی تخصیص داده شده بعنوان نام کاربری و کدملی بعنوان کلمه عبور جهت پرداخت شهریه ازطریق منوی امورمالی –پرداخت شهریه آنلاین اقدام نموده ودرنهایت شناسه پرداخت شهریه را اخذ نمائید. فایل راهنمای ثبت نام اینترنتی در سایت دانشگاه به نشانی اینترنتی shomal.ac.ir قابل مشاهده می باشد. درصورت اتمام ثبت نام تا تاریخ ۲۹-۱۰-۱۴۰۰ امکان مشاهده برنامه هفتگی و همچنین شروع کلاسها از تاریخ ۱۶-۱۱-۱۴۰۰ میسر خواهد بود. دانشجویان عزیز میتوانند برنامه هفتگی خودرا در سامانه خدمات آموزشی دانشگاه به نشانی : edu.shomal.ac.ir  مشاهده نمایند( نام­کاربری: شماره­دانشجوئی  رمزعبور: کدملی). تاریخ شروع کلاس­ها ۱۶-۱۱-۱۴۰۰  می­باشد که با توجه به شیوع ویروس کرونا و مجازی بودن کلاسها دانشجویان عزیز می توانند برای شرکت در کلاسها به سامانه  lms به نشانی: ( shomal.iranlms.org) مراجعه نمایند (نام کاربری و رمز عبور هردو شماره دانشجوئی می­باشد) ضمنا فایل راهنما در آدرس فوق موجود می باشد.

امکان  ثبت نام اینترنتی از تاریخ  شنبه ۲۵-۱۰-۱۴۰۰ میسر می­باشد

دانلود راهنمای ثبت نام اینترنتی ورودی جدید

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود می بایست بعدازانجام ثبت نام اینترنتی از تاریخ ۳۰-۱۱-۱۴۰۰ لغایت ۰۷-۱۲-۱۴۰۰ اصل مدارک ذیل را به همراه فرمهای تکمیل شده تعهدنامه به دایره پذیرش و ثبت نام دانشگاه (آمل-کیلومتر ۵ جاده هراز-سه­راهی امام­زاده عبدالله-صندوق پستی ۷۳۱) حضورا تحویل یا پست پیشتاز نمایندوسپس با ارائه فرم درخواست صدور کارت دانشجویی جهت دریافت کارت دانشجویی به اداره حراست-واحدصدور کارت واقع در طبقه همکف دانشکده علوم ورزشی مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶ :
عنوان مدارک مورد نیاز تعداد کپی‌های مورد نیاز
دانشجوی دختر دانشجوی پسر
۱٫ اصل شناسنامه عکس‌دار و فتوکپی از تمام صفحات آن ۱ ۱
۲٫ اصل کارت ملی و فتوکپی آن ۱ ۱
۳٫ شش قطعه عکس ۴ × ۳ پشت نویسی شده
۴٫ اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه دوم یاگواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه دوم وفتوکپی آن ۱ ۱
۵٫ اصل ریز نمرات دوره متوسطه دوم ۱ ۱
۶ .رسید درخواست تائیدیه تحصیلی دیپلم که از ازسامانه تائیدیه مدارک تحصیلیemt.medu.ir درخواست شده است

تبصره۲:فارغ التحصیلان خرداد۹۵وقبل از آن می بایست باکدپیگیری صادرشده از سامانه فوق بهمراه مدارک تحصیلی به ادارات آموزش وپرورش محل فارغ التحصیل خود مراجعه تا مسئول سنجش آموزش وپرورش منطقه پس از بررسی وتایید، مدارک تحصیلی را اسکن و درسامانه بارگذاری نماید.

۷٫ پرینت معافیت تحصیلی ، تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (مخصوص دانشجویان پسر)
نظام آموزشی سالی واحدی/ترمی واحدی :
عنوان مدارک مورد نیاز تعداد کپی‌های مورد نیاز
دانشجوی دختر دانشجوی پسر
۱٫ اصل شناسنامه عکس‌دار و فتوکپی از تمام صفحات آن ۱ ۱
۲٫ اصل کارت ملی و فتوکپی آن ۱ ۱
۳٫ شش قطعه عکس ۴ × ۳
۴٫ اصل گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی یا گواهی موقت پایان دوره پیش دانشگاهی وفتوکپی آن ۱ ۱
۵٫ اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه یا گواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه وفتوکپی آن ۱ ۱
۶٫ اصل ریز نمرات دوره سه ساله متوسطه ۱ ۱
۷٫ اصل ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی و فتوکپی آن ۱ ۱
۸ رسید درخواست تائیدیه تحصیلی دیپلم که از ازسامانه تائیدیه مدارک تحصیلیemt.medu.ir درخواست شده است تبصره۱:فارغ التحصیلان شهریور۹۵وبعدازآن نیازی به مراجعه حضوری به مدارس ومناطق آموزش وپرورش ندارند